musikforedrag
mellemrumKurt Frimodt

 
 

Syng med, syng med
Mest gamle - men også nyere danske sange..
Jeg hygger lidt på pianoet og vi synger omdelte sange, som alle sikkert kender, men ikke lige synger “til dagligt”.
Gamle klassikere, viser og sikkert også en med Kim Larsen…
Der bliver fortalt lidt om sangene - og måske lærer vi også en ny.

Klaver med mer'

Jeg spiller de mest kendte melodier af Bent Fabricius-Bjerre. Publikum får lejlighed til at synge med, hvor det er muligt, og i kraft af samtaler med komponisten, vil jeg ind i mellem fortælle morsomme og oplysnede anekdoter om sangenes tilblivelse o.a.
Fra filmens verden høres bl.a. Matador, OlsenBanden, Forelsket i København - og selvfølgelig den verdenskendte Alley Cat.

Julens sange fra nyere tid
Der knyttes en lille historie til de nyere og lidt mere friske julesange, som til lejligheden bliver omdelt. Derimellem spiller jeg arrangementer af kendte julesange. Og der bliver mulighed for at ønske sig…

> Akustisk klaver/flygel og talemikrofon foretrækkes
på stedet. Andet aftales på forhånd <

kontakt direkte - eller gennem FOF, FO eller AOF.

 

 

Duo

Spændende musikforedrag
- og muntre danske sange.

Vi tilbyder musikforedrag som egner sig til skoler, højskoler, lokalcentre, foreninger, biblioteker og kulturhuse.
Vores arrangementer består typisk af 2 x 45-50 minnutter – med en lille pause imellem.

Vi medbringer selv piano og sanganlæg, og kan også arrangeres til private fester, hvor jeg evt. starter med at spille lidt hyggepiano.

 

Baggårdspumaen
Palle Nielsens hæse stemme og smittende humør rammer tæt, når han fortolker Otto Brandenburg. Der leveres en bred vifte af uforglemmelige hits, klassikere, vise- og jazzfortolkninger, krydret med fortællingen om Otto's musikalske karriere fra start til slut. 'To lys på et bord', 'Når en sailor går i land', 'Susanne, Birgitte og Hanne', etc.

Glemmer du
Skuespiller, instruktør og sanger Palle Nielsen samt pianist Kurt Frimodt. Spiller og synger de gode gamle skæve og sjove film- og revyviser, som publikum er hjertens velkomne til at synge med på. 'I den gamle pavillon', 'Det må jeg ikke for moa', 'Dit hjerte er i fare Andresen', 'Dus med himlens fugle' etc.

Halfdan Rasmussen i ord og sang
Med skuespiller og sanger Palle Nielsen. Vi dykker ned i Halfdans fantastiske og finurlige univers.
Han er kendt af de fleste danskere. I høj grad for sine rim og remser til børn, samt sangen: "Noget om helte". Vi kommer også omkring hans venskab og tætte bånd til Benny Andersen og Møllehave. Foredraget indeholder både citater og sang. Der vil blive lagt op til både latter, fællessang og eftertænksom lytten. Jeg spille til dette foredrag også guitar mm.

Halfdan for børn
Vi laver også en børnevenlig udgave, som især egner sig til børnehaver og 1/2. klasser.

__________

PS. Tidliger foredrag med sangerinde - Edith Piaf’s liv og skæbne, Billie Holiday’s blå tone, Judy Garland og Regnbuen, Er du dus med danske sange, Operetter - Det er det skønneste jeg ved, Liva Weel - Fra Olivia til Diva, Amerikanske Broadway Musicals, Irske, skotske og amerikanske folkesange, Disney - Fra alle os til alle jer…

 


TIL TOP